Mixmassage

Olja & Thai massage
SPA-paket


Oljemassage
Vi erbjuder:

Thaimassage
En besök på thai lanna massage är en del av en perfekt dag.

Massagebehandling i centrala göteborg eller lite utanför centrum, det väljer du.


Nu kan du ta en välförtjänt paus och ladda batterierna under din shopppingrund i centrum, eller varför inte boka en massage och ladda batterierna på din  tjänsteresa. Våran lokal ligger på gångavstånd från många  hotell och nära resturanger ,  pubbar och caffe.


Du kan ducha före och efter efter behandling om du önskar.
Vi erbjuder massage i traditionell stil med en exotosk atmosfär. Du kan välja mellan Thaimassage som är en lite hårdare stil, oljemassage som är avkopplande (säg till massösen hur vårt du vill ha det). Mixmassage är en kombination av thaimassage och oljemassage som är mycket poppulär bland våra stammkunder. Fotmassage är massage av fötter och underben, du siitter i en bekväm förtölj under massagen och kopplar av. Fotmassage kan verkligen rekomenderas om du har gått mycket. År du ovan med att få massage så är fotmassagen ett bra sätt att prova på massage.


Våran spa behandling är upplaggd så att du börjar med en bodyscrubb, därefter duchar du och får en oljemassage som avslutning. Om du önskar ingår huvudmassage ochså som en del av behandligen. Fråga om våra olika massage och SPA paket.

Våra spapaket: 


Vi startar med bodyscrubb som gör din hud len mjuk och spänstig. Därefter duchar du och får en behaglig oljemassage och huvudmassage som gör dig avslappnad och redo att möta värden igen. Under hela behandligen har du tillgång till frukt och dryck.


Vi har två varanter som mest skiljer i längden på behandlingen. Prata med massösen innan så går det att anpassa behandingen efter önskemål. Spapaket bör bokas i god tid före behandlingen.Bilder från lokalen